Život pod vlastní střechou je k nezaplacení

Dostat se k vlastnímu bydlení může být v dnešní době pro mnohé lidi pořádně tvrdý oříšek. Tím spíše pro mladé. Mladý člověk to má dnes skutečně těžké. Jakmile ukončí své vzdělávání a nastoupí do prvního zaměstnání, tak se chce přirozeně postavit na vlastní nohy, což znamená i bydlet ve vlastním bytě či domě. Jenže takové bydlení je drahá záležitost, kterou si jen tak někdo nemůže dovolit.
Avšak když si to všechno řádně spočítáte, tak záhy zjistíte, že i přes vysokou cenu vlastního bydlení se taková investice jednoznačně vyplatí.jeden americký dolar, detail
Pakliže nebudete usilovat o vlastní bydlení, nezbývá vám než ho sdílet s někým jiným, anebo žít v podnájmu. Jenže pokud jde o sdílené bydlení, ať už o společný byt s rodiči či s partou přátel, tak vám každý, kdo to již někdy vyzkoušel, potvrdí, že takový svazek se brzy omrzí, a i s těmi nejlepšími přáteli si začnete překážet a lézt na nervy.
A pokud jde o život v nájemním bytě, i to má své mezery. Největší nevýhodou je to, že budete měsíc, co měsíc vydávat vysokou sumu peněz za bydlení, které vám nikdy nebude říkat pane. Takže to bude podobné, jako byste své peníze vyhazovali oknem – budete vydělávat, seč budete moct a nikdy z toho nic mít nebudete.euro bankovky, hromada peněz
Jak je tedy vidět, v takovém srovnání je i drahá hypotéka výhodná. Otázka zní, jak se k ní dostat. Podmínky půjček v bance jsou dnes příliš přísné a takové půjčky jsou pro většinu lidí nedostupné. V nebankovní společnosti je to o něco lepší.
Měli byste ovšem vědět to, že nebankovní úvěr je dostupný jen v případě, kdy můžete ručit nemovitým majetkem. Takže pokud vy sami žádný nemáte a potřebujete si půjčit vysokou částku, pak vám nezbývá, než požádat o pomoc někoho ve vašem okolí – ručit může kdokoli, třeba vaši rodiče. Můžete si takto sjednat například skvělou hypotéku na družstevní byt Fahd.cz, ve kterém vaši rodiče bydlí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup