Fixní rovnátka vám pomohou v každém věku

Smířit se s tím, že se člověk nenarodí se zcela rovných chrupem, může být velice těžké. Pokud se jedná o opravdu velkou vadu, která je vidět na první pohled, často se právě nerovné zuby stávají zdrojem pochybností o sebe sama a sníženým sebevědomím. A není se čemu divit, vždyť právě zuby dělají velký vliv na první dojem při seznamování. Pokud tedy i vy patříte ke skupině lidí, kteří neměli to štěstí a nenarodili se s krásnými a rovnými zuby, nemusíte věšet hlavu. V současné době je medicína na tak vysoké úrovni, aby nebyl problém srovnat jakoukoliv vadu v jakémkoliv věku.

usmívající se ženy

Před samotnou léčbou byste měli věnovat pozornost výběru správného doktora. Doktor musí mít vždy dobrou pověst a výsledky. Pokud by tomu tak nebylo, mohlo by se vám stát, že vyhodíte mnoho peněz za léčbu, která nebude efektivní.

Jakmile si vyberete a objednáte se na vstupní prohlídku, měli byste se dozvědět veškeré základní informace, jako je vaše diagnóza, předpokládaná doba a styl léčby a v neposlední řadě předběžná cenová kalkulace. Na základě těchto informací se můžete svobodně rozhodnout, zda jste ochotni celou léčbu podstoupit, či nikoliv.
žena s rovnými zuby

Za předpokladu, že vám doktor http://www.pcdoktor.cz/o-programu-pc-doktor/ doporučí fixní rovnátka, neboli napevno, pravděpodobně máte nějakou větší vadu, kterou je zapotřebí léčit permanentním aparátem. Tento způsob je velice efektivní a vcelku levný, nicméně má jednu obrovskou nevýhodu – vyžaduje přísné dodržování hygieny. Malé zámečky jsou na zubech nalepeny a je potřeba si chrup poctivě čistit, aby nedocházelo ke vzniku zubních kazů pod zámečky. Také se pacient po dobu léčby musí vzdát některých potravin, které by mohli rovnátka poškodit.

Pokud vám budou doporučeny pouze snímatelná rovnátka, můžete být v klidu. Vaše vada pravděpodobně není závažná a k její nápravě bude stačit podstatně kratší čas.

Ať už vám budou doporučena rovnátka jakákoliv, vždy byste se měli řídit radami odborníka, neboť jen on ví, jaká metoda léčby bude právě u vás tou nejefektivnější.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup